Reviews

 • 30Jjaar geleden hier ten huwelijk gevraagd. Nog steeds komen we terug, vanavond weer heerlijk gegeten!

  Toetje Eton Mesh.... niet normaal lekker :)))

  Annetta

  Beste Wouter en team!

  Gisteren hadden wij bij een concurrent van jullie een etentje geboekt met onze zoon die gisteren 5 geworden is. Helaas bleek de concurrent opeens dicht omdat ze bij jullie hun bedrijfsfeestje hadden. Wij waren hierover niet geïnformeerd en dus was de kleine man onwijs verdrietig.

  Maar gelukkig was het leven ook open. Onze redders. We zijn al tig x bij familie land leven geweest dus we weten dat kindvriendelijkheid en lekker eten we bij jullie moeten zijn.

  Dus we hebben toch nog een leuke afsluiting voor zijn verjaardag gehad. Zeker omdat het hele team incl de kok zingend binnenkwamen met een bord vol cadeautjes, snoepjes en een brandende ‘fakkel’. Senn was helemaal onder de indruk! Hij en wij hebben onwijs genoten!

  Team van Het Leven bedankt!! Onbetaalbaar wat jullie gedaan en geregeld hebben!!!

  Wouter, wees trots op je team (heb ik je al eerder gezegd) en op je mooie zaak!

  Lieve groet
  Senn, Anouk en Walter

  Walter

  In veel opzichten is het werk van een criticus gemakkelijk. We riskeren heel weinig, maar genieten toch een positie over degenen die hun werk en zichzelf aan ons oordeel aanbieden. We gedijen op negatieve kritiek, wat leuk is om te schrijven en te lezen. Maar de bittere waarheid die wij als critici onder ogen moeten zien, is dat in het grote geheel van dingen, het gemiddelde stuk rommel waarschijnlijk meer betekenis heeft dan onze kritiek die het zo bestempelt. Maar er zijn momenten waarop een criticus echt iets riskeert, en dat is in de ontdekking en verdediging van het *nieuwe*. De wereld is vaak onaardig tegen nieuw talent, nieuwe creaties. Het nieuwe heeft vrienden nodig.Vanavond heb ik iets nieuws meegemaakt: een buitengewone maaltijd uit een buitengewoon onverwachte bron. Om te zeggen dat zowel de maaltijd als de maker mijn vooroordelen over lekker koken hebben uitgedaagd, is een grove understatement. Ze hebben me tot op het bot geraakt. In het verleden heb ik geen geheim gemaakt van mijn minachting voor het beroemde motto van chef Gusteau: "Iedereen kan koken." Maar ik besef dat ik nu pas echt begrijp wat hij bedoelde. Niet iedereen kan een groot artiest worden; maar een geweldige artiest kan overal vandaan komen . Het is moeilijk om een ​​bescheidener afkomst voor te stellen dan die van het genie dat nu kookt bij Het leven, die volgens deze criticus niets minder is dan de beste chef-kok van Leeuwarden. Ik zal snel terugkeren naar Het leven , hongerig naar meer.

  Isolde
 • Freundliche Bedienung, leckeres Essen und gute Musik.

  Gabriele

  voor herhaling vatbaar! Het eten was lekker, en vriendelijke bediening!

  Gerrit

  Gezellig restaurant met een vlotte en vriendelijke bediening. Een heerlijke steak us mem gegeten, maar ook uitgebreide vegetarische keuze. Een stevige aanrader.

  Chris
 • alles was heerlijk en meer dan genoeg. en weer ouderwets gezellig

  Freerk

  Preparate exclente!... Iar desertul delicios!

  Ana-Maria

  Het eten was heerlijk 👍👌😊

  Carla