Voorgerechten

  • Pastrami van varkenshaas met gepofte paprika olie, roseval salade en el ras hanout € 8,25
  • Ceviche van zalm met koriander, limoen, rode peper en gerookte olijfolie € 9,50
  • Beef tataki met een salade van rucola, wakame, komkommer en geroosterde pinda’s € 9,95
  • Bruchetta van poempoenpittenbrood met bieslookroom, trostomaatjes en basilicum € 7,75

Soepen

  • Waterzooi met diverse soorten vis en peterselie € 4,25
  • Tom Ka Kai met kip en taugé € 4,25
  • Romige briesoep met notencrumble € 4,25
  • Dagsoep € 3,95

Brood

  • Broodplank “deluxe”, diverse broodsoorten en verschillende dippers € 5,95

Salades

*Als voorgerecht of maaltijdsalade
  • Groene salade met avocado, gegrilde bacon, cashewnoten en pulled oesterzwam € 8,50/ € 14,95
  • Frisse salade met bulgar, geitenkaas, groene asperges en mango € 8,25/ € 14,95
  • Witlof salade met sinaasappel, appel, walnoten en een lauwwarme dressing van Gorgonzola € 7,75/ € 13,95

Hoofdgerechten

Vlees

  • Biefstuk in Thaise gele curry met kokosrijst en geroosterde cashewnoten € 18,95
  • Parelhoen gevuld met brie en Friese hoeveham, overgoten met zachte tijmjus € 17,95
  • Duo van lamsrack en lamsburger met doperwtenpuree en jus van rozemarijn € 20,50
  • Konijnenbout gestoofd, met saus van kersen en Kriek Lambic bier € 17,95
  • Varkenshaas in een geurige korst van tandoori met bloemkoolpuree en een krokantje van komijn € 17,95

Vis

  • Zalm met spinazierisotto en een saus van appelstroop € 17,75
  • Zeebaarsfilet met een tuinkruidensalade en mango-gember vinaigrette € 18,25

Vegetarisch

  • Risotto van lavas met hazelnoten en rucola en een saus van geroosterde rode paprika € 15,95
  • Kaasfondue met diverse dip gerei & brood € 16,95
  • Groentecurry met zoete aardappel en naanbrood € 16,95
*Bij al onze hoofdgerechten serveren wij frites en salade, of anders indien vermeld.

Voor onze kleine gasten

  • Pannenkoek met een ijsje of vlaflip € 7,50
  • Vissticks met frietjes en een ijsje of vlaflip € 8,50
  • Kipnuggets of frikandel met frietjes en een ijsje of vlaflip € 8,50
  • Vlinderpasta met Bolognaise saus en ijsje of vlaflip € 7,00

    Desserts

    • Witte chocolademousse met munt, crumble, chocolade ijs en munt coullis € 6,75
    • Sorbet van rabarber en groene appel ijs € 6,95
    • Friese cheese cake met kruidkoek, appel, kaneelijs en vanillesaus € 6,25
    • Vanille ijs, met chocoladesaus en brownie crumble € 4,95
    • Koffie “Het Leven” of thee, met een huisgemaakt likeurtje en verschillende lekkernijen € 7,95
    • Toetje voor Twee, variatie aan desserts voor 2 personen € 6,95 p.p.