EETCAFÉ HET LEVEN
**UPDATE**
— THUIS LEVEN — ONZE CHEF-KOK BIJ U THUIS!

Wie mist dat nou niet? Lekker aan tafel zitten met een goed glas wijn, genietend van een heerlijk diner en een goed gezelschap? Dat is toch Leven?

Wekelijks krijgen wij de vragen; “Hoe lang zal het nog duren”, en “goh, wat missen we jullie!” “Als alles straks weer open mag, reserveren wij direct een tafeltje bij jullie!”.  Dat doet ons goed lieve mensen! Héél erg goed!

Vanwege de huidige maatregelen kunt op dit moment helaas niet bij ons komen om te dineren. Maar niet getreurd! Wij komen gewoon bij u thuis!  Compromissen moeten er soms gesloten worden in het Leven. Zeker in deze tijd en dat bieden wij!  

Een heerlijk avondje uit (eten) in uw eigen eetkamer? Genietend van de heerlijke gerechten die u zelf uitgezocht heeft bij onze, in Friesland, wereldberoemde chef-kok? Het kan allemaal! 

Hij bereidt de gerechten met passie en creativiteit en zorgt dat hij zijn gasten die avond volledig in de watten legt! 

Eigenlijk is deze avond volledig door u (als u dat wenst) of door ons samen te stellen. 

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangendiner en behoort ook een zeer nauwkeurig samengesteld wijnarrangement tot uw opties. Één ding is zeker, dit wordt een avond die jullie nooit meer vergeten.

Wij nemen natuurlijk al het keukengerei, servies, bestek en glaswerk mee en zorgen dat uw keuken er aan het einde van de avond weer blinkend bij staat. 

In al ons enthousiasme hebben we al wat verschillende menusuggesties uitgewerkt. 

Bent u nieuwsgierig?

Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Neem voor vragen of meer informatie over prijzen en menusuggesties contact met ons op via info@eetcafehetleven.nl