Als het om eten en gezelligheid gaat, is Eetcafé Het Leven al 30 jaar een begrip in Leeuwarden. In Het Leven draait het om lekker eten in een gezellige, ongedwongen sfeer, die mede bepaald wordt door de inrichting én onze vlotte en informele bediening. Kom gezellig binnen en geniet van Het Leven. Lees meer.

Overdag kun je heerlijk bij ons lunchen, een kopje koffie drinken, de krant lezen of gewoon genieten als de kinderen zich in de speelhoek vermaken.

Voor groepen hebben we op de bovenverdieping of aan de Grandcafé zijde meer dan genoeg ruimte en diverse mogelijkheden. Wij zijn 7 dagen in de week geopend.

Ons team

Ons team is, hoe kan het ook anders, levendig. Samen maken we sfeer in Het Leven en zorgen we ervoor dat onze gasten genieten. Het team in de keuken kookt 7 dagen per week de sterren van de hemel, is creatief, heeft smaak en staat als een huis. Onze bediening is vlot, houdt van een praatje en weet als geen ander de aanraders te presenteren. Sinds mei 2017 gaat René van Dijk door het leven als eigenaar van het eetcafé.

Werken bij Het Leven

Leuk dat je interesse hebt in Het Leven! Werken bij Het Leven draait om onze gasten, het mag hen aan niets ontbreken, en om samenwerken. We werken hard, zijn gastvrij, flexibel, houden van een praatje én van lekker eten.

Wij kunnen regelmatig extra handjes gebruiken. Laat gerust van je horen, ook als we geen vacatures hebben. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en geregeld op zoek naar leerling-koks. Je mag ons mailen via info@eetcafehetleven.nl

Vacatures

We zijn op zoek naar een afwas/ keukenhulp. Interesse? Mail je motivatie naar info@eetcafehetleven.nl Voor meer informatie kun je ons bellen via tel. 058 21 22 670.

Neem alvast een kijkje…