Menu Sluiten

Cocktail workshop

Ontdek de kunst van het shaken en stirren bij Eetcafé Het Leven! Wil jij met een groep vrienden of collega’s een gezellige middag of avond hebben? Dan is deze cocktailworkshop precies wat je zoekt.

Bij onze cocktailworkshop draait het vooral om plezier, een stukje creativiteit en natuurlijk het genieten van jullie zelfgemaakte drankjes. Met of zonder alcohol: alles is bij ons mogelijk. Een ervaren cocktailshaker staat klaar om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom om de workshop te volgen.

Tijdens de workshop leer je een aantal (klassieke) cocktailrecepten met de lekkerste ingrediënten. We vertellen je handige tips en tricks zodat je bij je volgende feestje je kunt voordoen als een echte cocktailmeester. En het beste van alles? Je mag natuurlijk je eigen creaties proeven!

Onze cocktailworkshop is ook ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of verjaardagsfeestjes. Zie jij jezelf, je collega’s of vrienden al met zo’n shaker in je hand? Jullie zijn van harte welkom! Reserveer via onderstaande knop of vraag naar de mogelijkheden. Proost!

Beschikbaarheid

Welke dagen is het mogelijk om (een deel) van Het Leven af te huren?

Maandag / dinsdag / woensdag: 11.00 – 01.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 17.30 uur en 21.30 – 01.00 uur
Zaterdag: 21.30 – 03.00 uur
Zondag: 11.00 – 01.00 uur

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code