Menu Sluiten

Jubileum

Word jij 40? Bestaat je vriendengroep al 25 jaar? Ben je 12,5 jaar in dienst? Voor ieder jubileum is Eetcafé Het Leven een geschikte locatie om dit te vieren. Er kunnen tot wel 150 gasten uitgenodigd worden, maar de ruimte is ook zeer geschikt voor een klein comité. Je kunt direct starten met een borrel en misschien wat borrelhapjes, maar als je zit te denken aan een heerlijk verzorgde lunch of diner dan is dat bij ons ook zeker mogelijk. Eigenlijk kan alles. Bespreek het vooral met ons!

Welke dagen is het mogelijk om (een deel) van Het Leven af te huren?

Maandag / dinsdag / woensdag: 11.00 – 01.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 17.30 uur en 21.30 – 01.00 uur
Zaterdag: 21.30 – 03.00 uur
Zondag: 11.00 – 01.00 uur

Praktische informatie

Iedere dag van de week zijn we geopend en kun je bij ons je jubileum vieren. We kunnen je daarbij ontzorgen van A tot Z. Wil je bijvoorbeeld dat we livemuziek regelen of misschien een DJ? Heb je licht en geluid nodig? Wil je een lekker diner of misschien luxe borrelhapjes? Wil je dat we de ruimte versieren? Dit kan! De ruimte heeft een dansvloer, hoge tafels, lage tafels en een grote mooie bar. Het ademt de sfeer van een huiskamer, maar is erg geschikt voor de leukste feestjes.

Voor de deur vind je een aantal parkeerplekken voor de auto, ook voor mindervaliden. De andere auto’s kunnen geparkeerd worden in parkeergarage Zaailand. Dit is op een steenworp afstand en hier is genoeg plek. Het treinstation is ook dichtbij (5 – 10 minuten lopen) en een bushalte vind je praktisch naast onze deur. Ben je op de fiets? Deze kun je natuurlijk altijd kwijt voor ons eetcafé!

Drank- en borrelarrangementen
We hebben diverse drank- en borrelarrangementen samengesteld. Van vrij eenvoudig tot luxe. Het is mogelijk om voor de dranken een budget met ons af te spreken, waarbij we laten weten als het budget in zicht is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van consumptiemunten of te kiezen voor nacalculatie.

Slaapmogelijkheden
Kom je van ver of heb je zin om na het feest direct je bed in te rollen? Boven ons eetcafé hebben we een driekamerappartement waar jij samen met een aantal gasten kunt slapen. Meer slaapplekken nodig? In de buurt hebben we nog een aantal b&b’s waar jij gebruik van kunt maken. We vertellen je er graag alles over.

In het kort:

– Geschikt voor kleine groepen tot +- 150 gasten
– Vooraf lunchen of dineren mogelijk
– Eindtijd bespreekbaar
– Diverse dranken arrangementen
– Eenvoudige of luxe hapjes
– Beamer, microfoon, boxen: alles is aanwezig
– Mogelijkheid voor livemuziek en/of DJ
– WiFi
– Versiering
– Verlichting
– Parkeergelegenheid en OV dichtbij
– Slaapmogelijkheid
– Fotograaf mogelijk

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code