Menu Sluiten

Over ons

Kom binnen in jouw tweede woonkamer
Als je een voet over de drempel bij Eetcafé Het Leven zet voel je je direct thuis. Het is een gevoel die lastig in woorden te omschrijven is. Zou het komen omdat we jou als familie welkom heten? Of komt het door het warme interieur? Is het misschien het lekkere eten of voel je alle mooie herinneringen die hier in het verleden al zijn gemaakt?

Bij ons voel jij je thuis
Iedereen is welkom in Eetcafé Het Leven. Kom dus vooral langs met de gehele familie, met je partner, zakelijke afspraak, groep vrienden of collega’s. We staan maar liefst zeven dagen in de week voor je klaar om je te laten genieten. We hebben de lekkerste lunches, gezelligste borrels, meest smaakvolle diners en feestelijkste cocktails. Kom binnen, wees welkom!

Speelhoek voor de kleintjes

Voor de kleintjes hebben we een mooie speelhoek waar je als ouder(s) dichtbij kunt gaan zitten als je wilt. Zo kun je een oogje in het zeil houden terwijl je met je gezelschap geniet van het heerlijke eten en natuurlijk jullie fijne gesprekken. Tip: kom je op zondag? Dan hebben we een gezellige knutselhoek voor de kleintjes en eten ze t/m 8 jaar gratis mee! Lees er hier alles over.

Fiets, auto, bus, trein

Kom je op de fiets of met de auto? Voor beide is er genoeg plek. De fiets kun je voor de deur parkeren en voor de vroege vogels zijn er een aantal parkeerplekken in de straat. Ook voor mindervaliden. Overige parkeerplekken vind je op een steenworp afstand in parkeergarage Zaailand. Kom je met het openbaar vervoer? Het station is op 5 – 10 minuten afstand en er is een bushalte vlakbij ons eetcafé.

Hier vind je ons

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code