Menu Sluiten

Vier Het Leven!

Binnen de stadsgrachten van Leeuwarden vind je de ultieme plek om jullie trouwfeest te organiseren. Onze sfeervolle ruimte heeft plaats voor maar liefst 150 gasten, maar is ook zeker geschikt voor een wat kleiner comité. We zorgen er met ons gehele team voor dat jullie een onvergetelijke avond krijgen. De avond van je leven!

Welke dagen is het mogelijk om (een deel) van Het Leven af te huren?

Maandag / dinsdag / woensdag: 11.00 – 01.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 17.30 uur en 21.30 – 01.00 uur
Zaterdag: 21.30 – 03.00 uur
Zondag: 11.00 – 01.00 uur

Praktische informatie

Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht en we zijn flexibel in de eindtijd van jullie trouwfeest. Dit zou tot ongeveer 03.00 uur (’s nachts) kunnen en doen we in overleg met jullie. Er is in ieder geval genoeg tijd om te feesten! De ruimte heeft de sfeer van een warme huiskamer en genoeg ruimte om een dansje te wagen. We ontzorgen je van A tot Z. Regelen de drankjes, eten, licht en geluid, livemuziek, DJ en de versiering. Laat jullie wensen aan ons weten. We denken graag met jullie mee!

Er is genoeg parkeerruimte op een steenworp afstand, zoals in parkeergarage Zaailand. Hier is plek voor al jullie gasten. Zitten er gasten bij die met het openbaar vervoer komen? Ideaal: er is namelijk een bushalte vlak naast de deur en het treinstation bereik je na 5 – 10 minuten lopen.

Liefde gaat (ook) door de maag
Naast jullie liefde die we deze avond uitgebreid vieren, gaat liefde ook door de maag! We bieden diverse borrelarrangementen aan. Van vrij eenvoudig tot luxe. Willen jullie starten met een huwelijksdiner? Ook dit is mogelijk. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit á la carte of als walking dinner/buffet.

Drankarrangementen
We bieden diverse opties aan voor alle dranken. Zo kun je vooraf een budget met ons afspreken, waarbij we het laten weten als dit budget in zicht is. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van consumptiemunten of te kiezen voor nacalculatie. Ook kun je bij ons kiezen voor een aantal drankenpakketten (van eenvoudig tot luxe).

Slapen
Boven Eetcafé Het Leven hebben we een appartement met 3 slaapkamers waar jullie gasten zouden kunnen verblijven. Daarnaast hebben we in de nabije omgeving nog meer B&B’s tot onze beschikking. Vraag ons gerust om hier wat meer over te vertellen.

Alles nog even op een rijtje:

– Geschikt voor kleine groepen tot +- 150 gasten
– Huwelijksdiner mogelijk
– Flexibele eindtijd
– Diverse dranken arrangementen
– Eenvoudige of luxe hapjes
– Beamer, microfoon, boxen: alles is aanwezig
– Mogelijkheid voor livemuziek en/of DJ
– WiFi
– Versiering
– Verlichting
– Parkeergelegenheid en OV dichtbij
– Slaapmogelijkheid
– Fotograaf mogelijk

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code