Menu Sluiten

Verjaardag

Ben jij binnenkort jarig? Alvast van harte gefeliciteerd! Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje. We zouden het ontzettend leuk vinden als je dat bij ons komt vieren. Je kunt bij ons terecht met een klein of groot comité. De ruimte is geschikt voor beide! Wil je dat we het gaan versieren? Geen probleem. Wil je een DJ op je verjaardag? Ook dat kunnen we voor je regelen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eén ding is zeker: dit wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Welke dagen is het mogelijk om (een deel) van Het Leven af te huren?

Maandag / dinsdag / woensdag: 11.00 – 01.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 17.30 uur en 21.30 – 01.00 uur
Zaterdag: 21.30 – 03.00 uur
Zondag: 11.00 – 01.00 uur

Praktische informatie

Je kunt 7 dagen per week jouw verjaardagsfeest bij ons vieren. De ruimte heeft een gezellige huiskamersfeer, maar dan met een grote dansvloer onder een draaiende discobol. We kunnen je ontzorgen waar jij maar wilt, zo kunnen we diverse dranken regelen, eten, licht en geluid, livemuziek, een DJ en de versiering. Er is veel mogelijk!

Kom je op de fiets of met de auto? Voor beide is er genoeg plek. De fiets kun je voor de deur parkeren en voor de vroege vogels zijn er een aantal parkeerplekken in de straat. Ook voor mindervaliden. Overige parkeerplekken vind je op een steenworp afstand in parkeergarage Zaailand. Kom je met het openbaar vervoer? Het station is op 5 – 10 minuten afstand en er is een bushalte vlakbij ons eetcafé.

Drank- en borrelarrangementen
We hebben diverse drank- en borrelarrangementen samengesteld. Van vrij eenvoudig tot luxe. Het is mogelijk om voor de dranken een budget met ons af te spreken, waarbij we laten weten als het budget in zicht is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van consumptiemunten of te kiezen voor nacalculatie.

Feesten en slapen
Is je ideale scenario om te feesten en dan rollend naar bed te gaan? Goed nieuws: boven ons eetcafé is dit mogelijk! We hebben hier een driekamerappartement waar jij samen met een aantal gasten kunt slapen. Meer slaapplekken nodig? In de buurt hebben we nog een aantal b&b’s waar jij gebruik van kunt maken. Laat het ons weten!

In het kort:

– Geschikt voor kleine groepen tot +- 150 gasten
– Vooraf lunchen of dineren mogelijk
– Eindtijd bespreekbaar
– Diverse dranken arrangementen
– Eenvoudige of luxe hapjes
– Beamer, microfoon, boxen: alles is aanwezig
– Mogelijkheid voor livemuziek en/of DJ
– WiFi
– Versiering
– Verlichting
– Parkeergelegenheid en OV dichtbij
– Slaapmogelijkheid
– Fotograaf mogelijk

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code