Menu Sluiten

Zakelijk

Jij wilt graag een borrel of etentje organiseren ter afsluiting van een jaar, in verband met een succesvolle zakendeal, voor een collega die afscheid neemt of gewoon omdat het vrijdag is. Eetcafé Het Leven is hiervoor de ideale locatie om dit te organiseren! We hebben diverse drank- en borrelarrangementen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op nacalculatie jullie te voorzien van dranken én kun je bij ons op rekening betalen. We hebben ruimte voor maar liefst 150 gasten, maar een kleiner comité is ook zeer welkom. We gaan ervoor zorgen dat het een geweldige middag/avond wordt waar nog lang over nagepraat wordt!

Welke dagen is het mogelijk om (een deel) van Het Leven af te huren?

Maandag / dinsdag / woensdag: 11.00 – 01.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 17.30 uur en 21.30 – 01.00 uur
Zaterdag: 21.30 – 03.00 uur
Zondag: 11.00 – 01.00 uur

Praktische informatie

Bij ons ben je zeven dagen in de week welkom om jouw bedrijfsborrel of lunch/diner te organiseren. Hierbij kunnen we je ontzorgen we van A tot Z. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met feestelijke aankleding, de lekkerste dranken en hapjes, goed licht en geluid of een a la carte diner of walking diner.

Ons eetcafé is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Voor de deur vind je een aantal parkeerplekken voor de auto, ook voor mindervaliden. De andere auto’s kunnen geparkeerd worden in parkeergarage Zaailand. Dit is op een steenworp afstand en hier is genoeg plek. Het treinstation is ook dichtbij (5 – 10 minuten lopen) en een bushalte vind je praktisch naast onze deur. Ben je op de fiets? Deze kun je natuurlijk altijd kwijt voor ons eetcafé!

Drank- en borrelarrangementen
We hebben diverse drank- en borrelarrangementen samengesteld. Van vrij eenvoudig tot luxe. Het is mogelijk om voor de dranken een budget met ons af te spreken, waarbij we laten weten als het budget in zicht is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van consumptiemunten of te kiezen voor nacalculatie.

Slaapmogelijkheden
Zoek je een slaapmogelijkheid voor jezelf of voor je genodigden? Boven ons eetcafé hebben we een driekamerappartement waar dit kan. Meer slaapplekken nodig? In de buurt hebben we nog een aantal b&b’s waar gebruik van kan worden gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In het kort:

– Geschikt voor kleine groepen tot +- 150 gasten
– Vooraf lunchen of dineren mogelijk
– Eindtijd bespreekbaar
– Diverse dranken arrangementen
– Eenvoudige of luxe hapjes
– Beamer, microfoon, boxen: alles is aanwezig
– Mogelijkheid voor livemuziek en/of DJ
– WiFi
– Versiering
– Verlichting
– Parkeergelegenheid en OV dichtbij
– Slaapmogelijkheid
– Fotograaf mogelijk

Heb je een vraag? Krijg direct antwoord!
Scan de code